Een stralende, stralende teint is moeilijk, misschien wel onmogelijk, te bereiken in slechts één leven. Mensen hebben gewerkt, gestudeerd, gewinkeld en gedroomd om die stralende, stralende teint te behouden. Nu, sommigen in 5 tot 10 jaar geleden, waren in staat om het te bereiken, maar…

Het was zo moeilijk om zelfs maar een semi-permanente gezichtskleur te krijgen. I Parties werden gehouden om de ultieme vlekkeloze teint te verkrijgen. De vaardigheid en kennis waren er, maar op de een of andere manier was de uitkomst zo vooraf bepaald. Dikke lagen dode (droge) huid, Gecombineerd met een slechte (aciale) doorbloeding en verbranding; die uiteindelijk veranderde in een pijnlijke roodheid.

Na vele jaren worstelen heb ik de oplossing gevonden. Microdermabrasie. Een veilige, eenvoudige, maar zeer effectieve procedure.

Microdermabrasie is een proces, voor het eerst ontwikkeld in Italië van de jaren dertig, dat de oppervlakkige huidlagen verwijdert en de dode cellen op de bovenste laag van de huid verwijdert. Vervolgens worden deze "dode" cellen weggezogen. Vervolgens wordt een behandelingscrème met verschillende mengsels van zuren aangebracht voor een zachte mechanische exfoliatie.

Als u wilt dat dit een wekelijkse behandeling is, kost het ongeveer $ 39.

owder/papieren handdoeken, cosmetische spons

aluminiumfolie

> stapel tissues papieren handdoeken

> stoomboot

> want of latex handschoenen (optioneel)

> aceton (optioneel)

Voorbehandeling:

Bezoek uw salon en ontdek of microdermabrasiebehandeling daar wordt aangeboden. Er zijn methoden die steriele apparatuur of specifieke soorten bezoeken vereisen. Zorg ervoor dat de salon de apparatuur ontsmet voordat u ze gebruikt.

Voor het beste resultaat wil je een relatief goede fysieke conditie hebben. Een zwak immuunsysteem maakt de meeste schaduwen en blauwe plekken die door het scheermes worden achtergelaten heel gemakkelijk, waardoor u huiduitslag of zonnebrand krijgt die aanvoelt als een brandwond.

Scheer niet binnen 36 uur na de behandeling. Hierdoor kunnen de exfoliërende producten de huid binnendringen en diepe lagen dode cellen verwijderen.

Shave with the grain to avoid lines. While you are having the treatment, ask to see a portfolio of past work by the therapist. While you may be happy with the visual outcome of the treatment after 24 hours, you may not be pleased with the results at all.

Apply Rejuvinol or Swift Strips around the 24 hour time period. The therapy will increase the circulation in the treatment area; however, the increased circulation doesn't last long. You need to stop the application when the pain stabilizes.

The skin becomesinging, stingy, and red. It will take a total of 48 hours to return to the normal skin.

Om de beste resultaten te krijgen en een slechte reactie op het product te voorkomen, mag u in de 24 uur na de behandeling geen zeep of deodorant gebruiken. Als je het op je huid hebt aangebracht en het wordt niet helder, dan kun je salicylzuur met verdund zwavelzuur in een verhouding van 1:1 of zwavelzuur met hydroxide gebruiken om de beste resultaten te krijgen.

Zuur bier is ook een zeer goed koelmiddel, dus misschien wilt u uw werkkleding aantrekken en geen plastic chirurgische tape rond het te behandelen gebied gebruiken. Vraag de therapeut naar medische apparatuur die in de behandelkamer kan worden gebruikt.